Monday, November 29, 2010

Raja talvelaager 27. nov

Meisterdamine
Norra tiim
Laagri Hümn
Mustvee tiim

Tere,

nii lahe, et jälle saime kõik koos Rajale minna! Meil oli noortetiimiga ette valmistatud paar draamat ja laulud. Aitäh Timo! Esindatud oli ka 21 liikmeline tiim Norrast. See on väga lahe, et nad on igal aastal valmis tulema ja organiseerima talvelaagrit! See on harukordne võimalus elada välja oma usku ja jagada seda. Seekord toimus laager Raja kultuurimajas, meie kasutada oli suur saal. See on hea koht selliste ürituste korraldamiseks. Lapsi ja noori oli seekord kohale tulnud lausa 50 ringis... Kas pole lahe?
Üritust alustasime meie, Mustvee tiimiga. Esitasime draamad ning ka mõned laulud. Esimese draama pealkiri oli "Taavet ja Koljat" ning teise draama valmistasime youtube'st nähtud draama eeskujul - Lifehouse - everything - drama. Järgmisena tutvustas end Norra tiim, nad laulsid mõned jõululaulud ning juhendasid ka töötubasid. Ürituse lõpus sai iga laps jõulukingituse : )
Minu jaoks on kõige lahedam see, et me saame koos tegutseda ja töötada tiimina. Töötada põhimõttel "minge ja kuulutage evangeeliumi kõigile rahvastele.." .
Olen avastanud, et olulised on kaks punkti, et teha seda efektiivselt:
1. Igaühe isiklik kasvamine Jumalas
2. Tiimitöö, üksmeel

Tervitan ja ootan jõule!

Kaili

No comments:

Post a Comment